Inițializează o căutare

SAMGPL

Tânărul Valeriu Roşca este noul director al DADP Slobozia

Proba scrisă a avut loc pe data de 2 octombrie a.c. şi a fost o probă eliminatorie pentru contracandidata Elena-Alexandra Ilie, care a obţinut doar 43 de puncte, spre deosebire de Valeriu Roşca, care a reuşit 73 de puncte. Proba interviului a fost, apoi, floare la ureche pentru Valeriu Roşca, fiind declarat admis.

Noul director al DADP Slobozia are 31 de ani, este absolvent al Facultăţii de Geografie, specializat în ştiinţa mediului, şi are cursuri de horticultură şi management al deşeurilor.
DADP Slobozia avea nevoie de o nouă conducere

În luna iunie a.c., DADP Slobozia se număra printre principalele probleme întâmpinate de primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu, acesta fiind nemulţumit de managementul defectuos al fostului director Ion Ştefan.

La vremea respectivă, primarul Mocioniu i-ar fi spus lui Ion Ştefan nemulţumirile sale şi, într-un final, cei doi ar fi ajuns la un acord, directorul DADP demisionând ulterior.

Atunci, Mocioniu avertizase şefii de echipă ai Direcţiei că, în cazul în care activitatea nu se va îmbunătăţi, DADP va fi desfiinţată.

Ca să se asigure că angajaţii vor pune osul la muncă, Mocioniu le solicitase acestora să îi trimită poze, pe Whatsapp, cu zona în care au lucrat, de fiecare dată, după ce termină treaba.

Autorul articolului: Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare