Inițializează o căutare

SAMGPL

Salaoru rămâne la comanda IJJ Ialomiţa după ce a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector-şef

Câştigătorul concursului a fost Răzvan Salaoru, care a condus instituţia şi până în momentul de faţă, fiind numit interimar la comanda IJJ Ialomiţa, la sfârşitul lunii noiembrie 2016, după ce fostul inspector-şef Ionel Mihăiluc a ieşit la pensie.

Iniţial, în luna august a.c., existau zvonuri că Răzvan Salaoru nu doreşte să mai continue la conducerea IJJ Ialomiţa. Însă, acesta s-a răzgândit destul de repede. Şi restul candidaţilor au fost cu totul alţii decât numele care se vehiculau în august. Deşi se vehicula că se vor înscrie la concurs actualul adjunct al IJJ Ialomiţa, Costel Dobre, şi Nicuşor Gae, un ofiţer operativ, cei doi contracandidaţi ai lui Răzvan Salaoru au fost doi ofiţeri de jandarmerie din Bucureşti.

În vârstă de 40 de ani, Răzvan Salaoru este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2000. De asemenea, este absolvent de studii postuniversitare cu specializare în domeniul relaţiilor internaţionale.

Pe parcursul carierei militare a ocupat diferite funcţii în cadrul Inspectoratului, iar din anul 2004 participă constant la misiuni internaţionale pe diferite teatre de operaţiuni din Kosovo şi Afganistan.

Autorul articolului: Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare