Inițializează o căutare

SAMGPL

Primăria Slobozia își face propria firmă de transport public

De mai multă vreme, primarul Adrian Mocioniu plănuia accesarea a peste 6 milioane de euro, bani care ar putea proveni din fonduri europene, pentru modernizarea transportului public de călători.

Cu toate acestea, dacă primăria nu deţine un serviciu propriu de transport public, accesarea acestor bani nu poate fi realizată.

Ce se întâmplă cu Nick Touring?

Cel mai probabil, administraţia locală va aştepta ca respectivul contract să ajungă la scadenţă, după care se vor lipsi complet de serviciile firmei afaceristului Nicu Pericli.

Anul trecut, a mai existat o tentativă de reziliere a contractului cu Nick Touring. Într-o şedinţă de consiliu local de la finele anului 2016, serviciul de gospodărie comunală din cadrul primăriei prezenta un raport în care erau prezentat mai multe abateri de la contract ale firmei Nick Touring.

Potrivit raportului, Nick Touring şi-a exercitat sarcinile de serviciu, conform programului de transport şi graficelor de circulaţie, de la data atribuirii acestuia şi doar până în luna iulie 2015. Ulterior acestei date, în mod unilateral, operatorul a modificat programul de circulaţie prin reducerea numărului de curse. Mai mult decât atât, raportul susţinea că operatorul Nick Touring nu-şi organizase serviciul propriu de contabilitate pentru a evita calcularea rentabilităţii serviciului public de transport local.

Vom reveni cu detalii în acest sens.

Autorul articolului: Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare