Inițializează o căutare

SAMGPL

Primăria Fierbinţi are debite de încasat în cuantum de 6 milioane de lei. 1,8 milioane de lei s-au prescris

Potrivit primarului Dobre Pîrvu, în momentul de faţă, gradul de încasare raportat la debitul pe care-l are administraţia locală variază între 6% şi 8%. Până acum, primăria a trimis înştiinţări de plată societăţilor comerciale de pe raza localităţii şi, în maxim o lună de zile vor fi demarate şi procedurile pentru executări silite.

„Gradul de încasare raportat la debitul pe care-l avem este între 6 şi 8% în momentul de faţă. Până acum nu s-au trimis înştiinţări de plată, somaţii de plată, nu s-au făcut executări silite şi atunci avem un debit de aproximativ 60 de miliarde de lei vechi.

Am achiziţionat un soft şi, constituind dosarele fiscale, am trimis înştiinţări societăţilor aflate pe raza localităţii pentru că nu şi-au actualizat patrimoniul niciodată. Cu asta ne ocupăm momentan. Probabil, în maxim o lună de zile, vom începe inclusiv cu executările silite.

Avem debite prescrise – care, teoretic ar fi trebuit prescrise – în cuantum de 1.800.00 lei – şi de la persoane fizice şi de la persoane juridice”, ne-a declarat Dobre Pîrvu.

Autorul articolului: Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare