Inițializează o căutare

SAMGPL

Consiliul Judeţean şi Oraşul Amara vor să devină acţionari ai firmei de pază deţinută de Primăria Slobozia

Astfel, potrivit primarului municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu, atât Consiliul Judeţean Ialomiţa, cât şi Primăria Oraşului Amara, şi-au arătat interesul pentru a deveni acţionari ai firmei de pază deţinută de Primăria Slobozia.

În acelaşi timp, edilul slobozean susţine că a propus localităţilor învecinate înfiinţarea unei societăţi de transport. Primăria Slobozia este interesată şi de a dezvolta, alături de CJI, o companie care să aibă ca obiect de activitate lucrări de construcţie a drumurilor.

Un proiect de hotărâre care viza asocierea Judeţului Ialomiţa cu Municipiul Slobozia în vederea înfiinţării societăţii comerciale „Infrastructură Drumuri şi Poduri“ SA a fost respins pe data de 31 iulie a.c., de consilierii judeţeni, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Ialomiţa.

„Societatea este înfiinţată de acum cinci ani de zile şi este una dintre societăţile aflate pe profit. Firma are contracte şi cu societăţi comerciale private.

Consiliul Judeţean Ialomiţa şi Oraşul Amara şi-au exprimat intenţia de a face parte dintre acţionari. A fost o primă discuţie, ca acţionariatul să fie procentual, în funcţie de numărul de obiective pentru care necesită pază Consiliul Judeţean şi Oraşul Amara. De asemenea, am lansat invitaţia localităţilor din zonele învecinate de a ni se alătura în intenţia de a dezvolta o societate de transport.

Totodată, suntem interesaţi să dezvoltăm un proiect, alături de Consiliul Judeţean, pentru înfiinţarea unei companii de lucrări de construcţii a drumurilor”, ne-a declarat Adrian Mocioniu.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare