Inițializează o căutare

SAMGPL

Primarul Sava din Urziceni şi liberalul Aurelian Ionescu ar vrea să treacă în tabăra PSD

Recent, am aflat că Aurelian Ionescu, fost deputat ALDE, fost candidat al PNL la alegerile parlamentare de la finele lui 2016 şi actual liberal fără funcţii de conducere şi fără activitate politică, după cum el însuşi se descrie, ar fi trecut în barca celor de la PSD Ialomiţa.

Aurelian Ionescu: “Eu am lăsat uşa deschisă, colaborarea există”

Contactat telefonic, fostul parlamentar susţine că, într-adevăr, a avut discuţii cu cei de la PSD, însă în urma lor nu a rămas nimic concret. Mai mult decât atât, acesta susţine că, potrivit unor zvonuri, primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava, şi-ar dori să fie primit în braţele călduroase ale social-democraţilor.

Dată fiind relaţia nu tocmai bună dintre ei, Aurelian Ionescu susţine că, în cazul în care la PSD Ialomiţa va exista vreo adeziune pe numele lui Sava, nici vorbă să li se alăture.

„Am avut niscai discuţii, dar nefinalizate, îţi spun cu toată sinceritatea. Eu am lăsat uşa deschisă, colaborarea există, dar nu este nimic cert. În principiu, depinde de ce va urma. Zvonurile sunt că şi primarul de Urziceni, Sava Constantin, ar intenţiona să vină în direcţia asta. Nu ştiu dacă am fi compatibili în acelaşi partid. În cazul în care se va înscrie în PSD, decizia mea este clară – nu vreau să fiu coleg de partid cu el, lăsând la o parte doctrine sau altceva. Timp mai este pentru a purta negocieri. Ştiţi bine ce se întâmplă la nivel local, aici – ambii lideri politici au probleme şi mai marii lor caută soluţii de avarie. În momentul de faţă sunz membru al Partidului Naţional Liberal, asta e clar – fără funcţii de conducere şi fără a avea activitate politică”, ne-a declarat Aurelian Ionescu.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare