Inițializează o căutare

SAMGPL

Un bărbat de 30 de ani a bătut fără milă doi băieți de 19 ani, pe care i-a lăsat să zacă într-o baltă de sânge

În noaptea dintre vineri spre sâmbătă, 9 iunie a.c. – 10 iunie a.c., un bărbat care trecea prin centrul comunei Făcăeni a observat două persoane într-o baltă de sânge şi a sunat la numărul de urgenţă 112.


Vineri seară, Andrei Neagu şi Daniel Motoloi, doi tineri în vârstă de 19 ani, se aflau în comuna Făcăeni. Aceştia au fost abordaţi de Vasile Voitiş (foto), în vârstă de 30 de ani, care a început să îi agreseze pe cei doi, în urma unui conflict verbal. Vasile Voitiş le-a aplicat celor doi băieţi mai multe lovituri cu un obiect contondent, lăsându-i la pământ, după care s-a făcut nevăzut.

În urma apelului la 112, la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a dus de urgenţă pe cei doi la Spitalul Municipal Anghel Saligny. De acolo, la doar câteva ore, unul dintre cei doi tineri a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa. După primul tomograf, băiatului i-a fost descoperită o tumoare pe creier şi o leziune foarte aproape de stomac.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, urmând ca cercetările să continue după cei băieţii vor fi externaţi.

foto: Facebook
scris de Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare