Inițializează o căutare

SAMGPL

Șeful de la Ordine Publică și adjunctul IPJ pot sta liniștiți. Dosarul în care erau cercetați pentru luare de mită, clasat

În urmă cu un an şi jumătate, Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) a arestat mai mulţi poliţişti care lucrau la Postul de Poliţie al comunei Borduşani. Până în prezent, o parte dintre aceştia au fost condamnaţi definitiv, iar cealaltă parte doar în primă instanţă. Una dintre cele mai grele pedepse i-a fost dată şefului de post din Borduşani.


Imediat după pronunţarea primei instanţe, Tribunalul Ialomiţa, lui Chivu Sorin i s-a sugerat să facă un denunţ pe numele a doi ofiţeri de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa, iar acesta ar fi refuzat.

Potrivit surselor noastre, Valentin Postelnicu, şeful Serviciului de Ordine Publică al IPJ Ialomiţa, şi Dorian Voicu, unul dintre cei doi inspectori-şefi adjuncţi ai IPJ, mergeau destul de des în control la şeful de post Sorin Chivu şi niciodată “nu plecau cu portbagajul gol”.

În această cauză au fost făcute cercetări, însă au fost luate doar două declaraţii, săpăturile anchetatorilor fiind superficiale, deşi erau mari indicii că la Borduşani lucrurile nu erau chiar în regulă când cei doi ofiţeri veneau în control.

Acum, procurorii au clasat cauza din lipsă de probe.

scris de Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare