Inițializează o căutare

SAMGPL

Pădurarul din Pădurea Groasa şi consoarta, condamnaţi. Bestiile care şi-au omorât copilul că plângea au primit câte 24 de ani de puşcărie

În luna octombrie 2015, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Aldea Daniel Gabriel, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Astfel, în după – amiaza zilei de 02.10.2015, inculpatul Aldea Daniel Gabriel se afla în clădirea cantonului silvic Groasa, de pe raza judeţului Ialomiţa împreună cu minorii I.N.A. şi I.Ş., având vârstele de un an şi 9 luni, respectiv 9 luni, mama acestora Tănase Ana-Maria, fiind plecată la un magazin dintr-o localitate aflată în apropiere. Până să se întoarcă mama minorilor şi pe fondul enervării produse de faptul că minorul I.N.A. plângea, inculpatul Aldea Daniel Gabriel l-a agresat, producându-i un şoc traumatic, care a avut drept consecinţă decesul acestuia.


Activităţile de cercetare penală efectuate imediat după sesizare până în prezent, au relevat probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că fapta săvârşită de inculpatul Aldea Daniel Gabriel întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii reţinute în sarcina sa.

La data de 20 octombrie 2015, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului Aldea Daniel Gabriel, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată. Ulterior, în luna aprilie 2016, Aldea a fost pus în libertate, sub control judiciar, şi a fost arestată mama copilului decedat, Tănase Ana-Maria, care şi în prezent se află în arest preventiv.

48 de ani de închisoare pentru cele două bestii

Miercuri, 14 iunie a.c., Tribunalul Ialomiţa a pronunţat o primă sentinţă în acest dosar macabru. Astfel, inculpatul Aldea Daniel Gabriel a fost condamnat la o pedeapsă de 22 de ani – închisoare pentru infracţiunea de omor asupra unui membru de familie. Totodată, a mai primit încă 6 ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului, astfel că în final va executa 24 de ani de închisoare, dacă sentinţa rămâne definitivă. De asemenea, şi aşa-zisa mamă, inculpata Tănase Ana-Maria, a primit aceleaşi pedepse, cea rezultantă fiind de 24 de ani.

scris de Sorin Duţu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare