Inițializează o căutare

SAMGPL

O femeie nevăzătoare din Feteşti a fost găsită într-o baltă de sânge, lângă blocul în care locuia

În urmă cu o săptămână, prin intermediul numărului de urgenţă 112, poliţiştii feteşteni au fost înştiinţaţi de faptul că o bătrână în vârstă de 60 de ani zace într-o baltă de sânge, pe o porţiune de beton, lângă un bloc.


La faţa locului s-a deplasat o echipă de criminalişti şi o echipă SMURD care a constatat decesul.

După primele cercetări, s-a constatat faptul că femeia locuia într-un bloc de pe strada Călăraşi, unde a şi fost găsit trupul neînsufleţit. Aceasta avea un apartament la etajul trei al clădirii.

Pe surse, am aflat faptul că a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, dat fiind faptul că uşa apartamentului era descuiată, iar în apartament locuiau şi alţi membri ai familiei, care nu se aflau la domiciliu în acel moment.

În cauză, anchetatorii fac cercetări şi audiază mai multe persoane. Aceştia au aflat că bătrâna era oarbă şi, potrivit legii, ar fi trebuit să aibă un însoţitor.

Vom reveni cu detalii.

scris de Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare