Inițializează o căutare

SAMGPL

După ce s-a electrocutat, un angajat al unei firme de telecomunicaţii a fost bătut de mai mulţi ţigani din Feteşti

Miercuri, 28 iunie a.c., un angajat al unei firme de telecomunicaţii a fost agresat de câţiva bărbaţi din Feteşti, chiar după ce s-a electrocutat.

În acea zi, în jurul orei 15.00, în cartierul Vlaşca din municipiul Feteşti, un angajat al SC Reb Comtel SRL s-a urcat pe un stâlp pentru a întinde mai multe fire de televiziune prin cablu. În momentul în care bărbatul era pe a treia treaptă a scării, acesta s-a electrocutat şi a căzut la pământ.

Acesta şi-a revenit din şoc, însă şi-a luxat ambele picioare. Dacă acest incident neplăcut nu i-a fost de ajuns angajatului, auzind zgomotul, mai mulţi ţigani au ieşit în stradă şi, chiar dacă l-au văzut la pământ pe muncitor, l-au agresat fizic reproşându-i faptul că s-a urcat pe stâlp şi că nu are ce să caute acolo.

O echipă SMURD a ajuns de urgenţă la faţa locului şi l-a transportat pe bărbat la spital. Poliţiştii au descoperit şi cauza incidentului – mai multe fire erau neizolate. Tot aceştia au găsit şi vinovatul – Stănescu Viorel, un copil în vârstă de 13 ani.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare