Inițializează o căutare

SAMGPL

Campania agricolă de recoltare, cea mai mare bucurie pentru hoţii de cereale

Odată cu începerea campaniei agricole de recoltat, tot mai mulţi agricultori întâmpină probleme cu hoţii de cereale din zonă. O grupare infracţională din Feteşti-Sat s-ar face vinovată de toate furturile.


Modul în care procedează hoţii, considerăm noi, este de-a dreptul unic. Aceştia folosesc atelaje hipo, tractate de cai, şi aşteaptă în zonele în care drumurile sunt accidentate. Când văd remorcile în care sunt transportate cereale, se urcă în ele din mers, umplu cât de mulţi saci pot, după care le aruncă pe jos. În urma lor, vin alţi indivizi, cu nişte căruţe, care adună sacii, iar mai apoi dispar.

În cazul în care văd că tractoarele circulă cu viteză, aceştia intră cu atelajele hipo în faţa lor, pentru a le încetini, moment în care desfac obloanele de la remorcă, lăsând cerealele să cadă pe jos.

Agricultorii s-ar resemna şi ar evita să facă plângere deoarece, spun sursele noastre, sunt deseori ameninţaţi de către infractori că, în cazul în care vor fi reclamaţi, vor da foc la culturi.

Totuşi, potrivit aceloraşi surse, o parte dintre aceşti hoţi ar fi fost deja identificaţi şi sunt atent monitorizaţi de către organele competente.

Nicuşor Dinu



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare