Inițializează o căutare

SAMGPL

Mai tare decât Deputatul – Rambo, care voia să tragă cu mitraliera în protestatari! Fostul primar de Slobozia, Alexandru Stoica: Eu am păstrat un tanc de la Revoluţie

"Pentru ce se mai duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi de ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile cu apă dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformam un loc în maidan. (...) Nu poţi în fiecare zi un loc să-l transformi într-un maidan! Să stea ca prostii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au ieşit pentru nici o ordonanţă. Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi groaznic de cine a avut interes sa îi manipuleze. (...) Mulţi ies în stradă la orice e dat pe Facebook şi au fost aduşi de la multinaţionale", a declarat el intr-un interviu pentru Adevărul care a stârnit indignare şi un val de proteste naţionale.

Mai mult, el afirma că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou.

"Eu arma cu care am tras la revoluţie mi-am păstrat-o. Niciodată n-am vrut să o dau, o ţin acasă ca şi armă de panoplie. Am certificat de colecţionar, nu o să mi-o ia nimeni in viata vieţilor şi o ţin că poate vreodată mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi. Sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat, imediat", mai declara deputatul PSD de Arges.

Întrebat dacă se gândeşte să iasă să tragă în Piaţa Victoriei, el spune că o poate face oriunde vrea: "Pot să ies unde vreau eu. Dacă mă apucă pe mine vreo nebunie, pot să ies unde vreau eu. E dreptul meu şi riscul meu şi hotărârea mea în momentul ăla".

Fostul primar Alexandru Stoica este mai tare decât Deputatul – Rambo

După apariţia interviului cu Deputatul – Rambo, fostul primar al municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, ne-a contactat să ne spună că respectivul este pistol cu apă pe lângă el. „Dom‘le, deputatul ăsta al nostru, e o ceapă degerată. Ascultaţi la mine! Eu la Revoluţie eram colonel la Unitatea Militară Slobozia, şef al Unităţii Speciale 0961 Camuflare - Prafuri. Din această funcţie am apărat municipiul Slobozia de terorişti, aflat în fruntea Batalionului Autoşenilate – Tancuri şi dădeam cu prafuri ilariante în zona Prefecturii. Pentru că eram şef, la terminarea Revoluţiei am decis să iau acasă la părinţii mei, la Mărculeşti, tancul în care am luptat şi am prăfuit în acele zile fierbinţi. Şi de atunci am grijă de el, să fie în perfectă stare de funcţionare. Mai întâi l-am dat cu untură să nu ruginească; pe o parte eu îl ung cu untură, pe cealaltă parte câinii vecinilor vin şi o ling, aşa că zilnic reiau procedura. Ca să nu plătesc impozit mare la primărie, l-am rugat pe fratele Pralea de la Slobozia Nouă să mi-l înmatriculeze şi mie că fiind Daevo Espero. Chiar i-am pus şi număr de înmatriculare preferenţial, IL98SRA, şi fac naveta zilnic la serviciu. Deci, dacă ăştia care protestau în Piaţa Revoluţiei mai continuau, eu îmi luam raniţa şi plecam cu tancul după ei. Ascultaţi ce vă spun! De nu jucam „Ţară – ţară, vrem ostaşi“ cu ei în Piaţa Victoriei, să nu-mi ziceţi mie Sandu – Săndel – Seîndoaie!“

Dorel Semaca


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare