Inițializează o căutare

SAMGPL

EXCLUSIV! Comandantul poliţiei ialomiţene a dispărut de anul trecut şi nu este de găsit!

Acesta ar fi fost văzut ultima dată anul trecut, pe 30 septembrie, când şi-a preluat noua funcţie, intrând în birou. Însă, de atunci, nu s-a găsit nicio persoană care să poată da indicaţii cu privire la locul în care se află comandantul poliţiei ialomiţene.

Agenţii de poliţie ridică din umeri şi spun că, atâta timp cât OTV-ul nu mai există şi Luis Lazarus nu mai caută persoane dispărute, ei nu pot face nimic.

Culmea, unii poliţişti sunt reticenţi cu privire la existenţa inspectorului şef al IPJ Ialomiţa, brăileanul Condruz.

„Hai, domne’, mă luaţi pe mine cu glume de-astea! Ce treabă are Brăila cu Ialomiţa, ce Condruz? Toată lumea ştie: şef la IPJ e domn Bâtlan!”, susţine Gigi Epolet, poliţist cu ştate vechi în IPJ Ialomiţa.

Pentru cei care pot oferi detalii, oferim semnalmentele dispărutului: înălţime – 1,88m, ochi albaştri, 89.66 kg, îmbrăcat în uniformă de şef.



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare