Inițializează o căutare

SAMGPL

Viorel Păcureanu, un afacerist din Reviga, consilier judeţean în locul Luminiţei Barcari

După cum v-am anunţat în urmă cu aproximativ o săptămână, inspectorul şcolar general Luminiţa Barcari a demisionat din funcţia de consilier judeţean şi urmează să fie înlocuită de următoarea persoană aflată pe lista de supleanţi pentru Consiliul Judeţean a celor de la PNL.


Tinel confirmă ce vă spuneam

Despre micile tensiuni dintre Luminiţa Barcari şi deputatul Tinel scriam încă de la începutul acestui an, în luna ianuarie, când preşedintele PNL Ialomiţa nu se sfia s-o critice subtil pe aceasta, în faţa presei.

Se pare că am intuit bine şi motivul demisiei doamnei Barcari, confirmat recent de preşedintele PNL Ialomiţa, în cadrul unei conferinţe de presă, la care a considerat că nu e necesar şi n-are rost să ne invite. Dar, cum omul e stăpân în ograda lui, ne conformăm şi asistăm pasiv la năstruşniciile politice marca Tinel, aşteptând ca PNL să revină pe linia de plutire.

În articolul anterior, vă prezentam o ipoteză în care demisia Luminiţei Barcari n-ar fi fost tocmai benevolă, ci mai mult ferm sugerată de însuşi preşedintele Tinel Gheorghe, după ce şefa IŞJ a votat diferit – vot “pentru” – faţă de colegii săi din grupul PNL din CJI.

Preşedintele PNL a confirmat ceea ce noi bănuiam, spunând că a avut o discuţie cu doamna Barcari, în urma unei şedinţe a CJI, “când au existat oarece neconcordanţe manifestate în votul consilierilor judeţeni”.

Cel mai probabil, în viitorul apropiat, vor mai exista alţi liberali ialomiţeni care, asemenea doamnei Barcari, se vor sătura să se lupte cu morile de vânt şi vor abandona.

În altă ordine de idei, cel care îi va lua locul Luminiţei Barcari în Consiliul Judeţean Ialomiţa este Viorel-Iulian Păcureanu (foto), un om de afaceri din comuna Reviga, care a ocupat şi funcţia de consilier local în aceeaşi localitate.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare