Inițializează o căutare

SAMGPL

Polițiștii de la Bordușani și mituitorul lor ar putea scăpa de control judiciar

În data de 17 februarie 2016, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au deschis sezonul de pescuit guşteri cu uniformă, ediţia 2016. Zona în care au descins procurorii a fost Feteşti – Borduşani despre care noi am tot scris că acolo colcăie corupţia printre poliţişti mai ceva ca peştii pe Dunăre. Evident, având în vedere semnalele pe care noi le-am tot transmis public instituţiilor abilitate, nu ne-a mirat foarte tare prada procurorilor – 4 poliţişti şi două persoane fără calitate specială. Cei 4 poliţişti sunt Chivu Sorin, fostul şef al Postului de Poliţie Borduşani, fostul său adjunct– Şerban Gheorghe Cristian, Bălan Andrei, coleg cu cei doi, şi Catrinescu Nicolae de la Poliţia Feteşti.

Bălan Andrei
Trimişi în judecată în 3 dosare penale

La data de 13 aprilie 2016, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, Verginica Buzoianu, a finalizat cercetările în cea mai complexă anchetă de până acum care a vizat infracţiuni săvârşite de poliţişti. Astfel, cei 4 poliţişti, Chivu Sorin, Şerban Gheorghe Cristian, Bălan Andrei, coleg cu cei doi, şi Catrinescu Nicolae de la Poliţia Feteşti, alături de soţia lui Bălan şi de un traficant de influenţă – Seliuc Constantin, au fost trimişi în judecată. Cei 5 inculpaţi au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv.

Între timp, Catrinescu a ieşit primul din arest şi a primit control judiciar. Şerban a fost o vreme în arest la domiciliu, iar Seliuc este judecat sub control judiciar. În prezent, în arest se mai află doar fostul şef de post Chivu.

Azi, 19 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti se va pronunţa asupra contestaţie Parchetului Judeţean la decizia Tribunalului Ialomiţa, de a revoca măsurile preventive în cazul lui Bălan, Şerban şi Seliuc. Mult nu ar mai fi până la o primă sentinţă şi în cazul acestora. Reamintim că fostul lor coleg şi şef, Sorin Chivu, a primit 8 ani şi o lună de închisoare.

Sorin Duţu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare