Inițializează o căutare

SAMGPL

Fostul şef al IPJ Ialomiţa a ajuns secretar de stat în MAI

Viorel Ştefu, director în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, fost şef IPJ Ialomiţa, ocupă de joi o poziţie de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Fostul comandant al IPJ Ialomița, Viorel Ștefu

Comisarul-şef Viorel Stefu, fost comandant al IPJ Ialomiţa, a fost numit joi secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu. Fostul comandant al IPJ Ialomiţa a ocupat, până la numirea sa de joi, postul de şef al Directiei Investigatii Criminale din Inspectoratul General al Politiei Române. Viorel Ştefu (57 de ani) s-a născut la Grăjdana, judeţul Buzău, este căsătorit şi are un copil. În trecut, el a condus şi IPJ Buzău, pentru ca, în ultimii şapte ani, să ocupe funcţia similară la IPJ Ialomiţa. 

Cât a fost comandantul IPJ Ialomiţa, comisarul-şef a încercat să implementeze un alt sistem de management, prin care să le ofere cetăţenilor încredere în poliţişti şi să reducă rata infracţionalităţii la nivelul judeţului Ialomiţa. 

În luna noiembrie 2016, comisarul-şef de poliţie Ştefu Viorel a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director al Direcţiei de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Anterior, Ştefu a fost numit, tot temporar, în funcţia de director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IGPR. 

De multe ori criticat pentru faptul că-şi conduce subordonaţii cu „mână de fier”, eforturile comisarului-şef Ştefu au fost însă apreciate de mai-marii MAI, care, în urma rezultatelor bune în activitatea managerială, au şi propus avansarea sa.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare