Inițializează o căutare

SAMGPL

Deputatul Tinel, foarte îngrijorat de intenţia de politizare a funcţiei de prefect

Joi, 12 ianuarie a.c., în cadrul unei conferinţe de presă a PNL, preşedintele partidului, deputatul Tinel Gheorghe, s-a arătat – sau a încercat măcar – îngrijorat de faptul că nu mai e mult până când social-democraţii îi vor schimba pe prefectul Gigi Petre şi pe subprefectul Toniţa Manea, iar apolitica instituţie a prefectului se va politiza.

Tinel Gheorghe, deputat de Ialomița și președintele PNL Ialomița

Instituţia Prefectului – nu doar din Ialomiţa, ci din toată ţara – este, a fost şi va fi politizată, n-avem ce-i face.

Atribuţiile opoziţiei PNL în Ialomiţa par a fi simple

Nu putem înţelege supărarea lui Tinel, ţinând cont de faptul că-l încânta persoana lui Gigi Petre cât procentul PNL de la parlamentare, adică foarte puţin.

Probabil că deputatul aşteaptă cu nerăbdare „marfa nouă” din prefectură. Cât să-l mai critici pe Gigi Petre? Te saturi la un moment dat. Ca liberal, ai nevoie mereu de ţinte de atac noi, după cum spune chiar Tinel: „Noi suntem aici ca să criticăm ce nu fac ei bine”. Atât.

Deviza liberalilor ialomiţeni pare una scurtă, la obiect şi uşor de urmat. Păi, nu?

Tinel, strateg şi în 2017


În timpul campaniei electorale de la alegerile parlamentare, primarul liberal al comunei Bărcăneşti, Daniel Popa, şi-a afirmat public susţinerea pentru PSD, la alegeri, lucru care l-a scos din minţi pe deputat.

Întrebarea a fost: „Îl mai păstraţi?”. Răspunsul a fost unul afirmativ: „Îl păstrăm din motive de strategie politică!”. Nu ne mai mirăm de procentul mic înregistrat de PNL la parlamentare, având în vedere faptul că Tinel consideră strategică ideea de a păstra un primar care îşi arată public susţinerea pentru alt partid.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare