Inițializează o căutare

SAMGPL

Cristina-Ancuţa Pocora şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Ialomiţa

Potrivit preşedintelui PNL Ialomiţa, deputatul Tinel Gheorghe, Cristina-Ancuţa Pocora, fost deputat de Ialomiţa, şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte a filialei din judeţ, motivul fiind, probabil, eşecul de la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Cristina-Ancuța Pocora, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016. SURSĂ FOTO: facebook.

Pocora, simplă activistă de partid


Tot conform celor declarate de preşedintele PNL, chiar dacă Pocora n-a mai reuşit să obţină nici un mandat de parlamentar, aceasta va activa în continuare în cadrul filialei din Ialomiţa, din postura de membru.

Suntem curioşi: dacă drumul Bucureşti – Slobozia era greu pentru Pocora, chiar şi în preajma campaniilor electorale, cât de greu va fi când n-are nici un interes să mai promoveze mult iubitele principii liberale – să spună lumii pe stradă cât de rău e PSD şi cât de bun şi inovator e PNL.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare