Inițializează o căutare

SAMGPL

ALDE şi-a desemnat şi al treilea consilier judeţean: Marin Popa din Ţăndărei

Vineri, 13 ianuarie a.c., Consiliul Judeţean Ialomiţa a organizat o conferinţă de presă, în care a prezentat proiectele de hotărâre care se vor găsi pe lista primei şedinţe ordinare de joi, 19 ianuarie.


ALDE trimite al treilea consilier în Consiliul Judeţean

Un alt proiect de hotărâre este cel cu privire la validarea mandatului de consilier judeţean al lui Marin Popa.

“Este cunoscut că, până la acest moment, grupul ALDE nu şi-a desemnat al treilea consilier judeţean. S-au decis, iar acesta va fi Popa Marin”, a spus Victor Moraru, preşedintele CJI, în cadrul conferinţei de presă.

Marin Popa va face parte din comisia de urbanism, amenajarea teritoriului, dezvoltare regională, protecţia mediului şi turism.

Podul de la Dridu, din nou în atenţia CJI

Consilierii judeţeni vor analiza documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru continuarea execuţiei lucrărilor la obiectivul de investiţii „Pod peste râul Prahova la Dridu”. Întrucât cele două societăţi care au efectuat iniţial lucrările la pod au intrat în insolvenţă, Consiliul Judeţean Ialomiţa încearcă să găsească soluţii pentru finalizarea proiectului. După aprobarea documentaţiei, urmează scoaterea la licitaţie a obiectivului cu o valoare totală de aproximativ 9 milioane de lei.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare