Inițializează o căutare

SAMGPL

Jandarmii ialomiţeni, puşi să cotizeze pentru a stinge litigiul dintre asociaţia lor sportivă şi un constructor

În urmă cu ceva timp, am relatat despre decesul ofiţerului Bogdan Stanciu, cel care deţinea funcţia de preşedinte al asociaţiei sportive a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, asociaţia din contul căreia, înainte să moară, şi-a însuşit nici mai mult nici mai puţin de suma de 9.000 de euro.

Banii ar fi fost necesari pentru plata societăţii comerciale care a construit baza sportivă a asociaţiei. După mai multe verificări, am descoperit că evidenţa contabilă a asociaţiei era ţinută de jandarmeria ialomiţeană. De asemenea, în activitatea asociaţiei erau implicaţi mai mulţi ofiţeri din cadrul IJJ Ialomiţa. Pe lângă acest aspect, baza sportivă ar fi fost construită din rebuturi şi materiale vechi.

Potrivit unor surse sigure, pentru a fi stins litigiul dintre asociatia sportivă şi constructor, câţiva ofiţeri sugerează jandarmilor din subordine să cotizeze cu diverse sume de bani. Cum este şi de aşteptat, aceştia refuză să plătească şi se retrag din cadrul asociaţiei sportive.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare