Inițializează o căutare

SAMGPL

Gruparea de hoți bănuită de furt calificat refuză să-și recunoască faptele

Poliţiştii din Ialomiţa au efectuat 8 percheziţii la membrii unei grupări, specializată în comiterea de infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale. 5 persoane au fost reţinute.

La data de 06 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Slobozia, Amara şi Munteni Buzău, la locuinţele a 5 persoane, bănuite de săvârşirea a nouă infracţiuni de furt calificat. Prejudiciul creat este de aproximativ 70.000 lei.

Cele 5 persoane bănuite de comiterea faptelor au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Surse neoficiale ne-au spus că cei cinci infractori erau specializați în furtul de produse fitosanitare. Aceștia acționau tot timpul “la pont” și beneficiind de ajutor din partea celor care transportau produsele în depozit sau celor care le păzeau pe timp de noapte.

Hoții urmăreau zile întregi programul celor ce administrau societățile, de multe ori urmărindu-i pe aceștia chiar până la domiciliul personal, pentru a fi siguri unde se află acesta când ei dau spargerea.
Indivizii foloseau de fiecare dată autoturisme înmatriculate în alte țări, iar în momentul în care realizau că sunt filați de polițiști, respectivii abandonau mașina. Când dădeau spargerea, aveau grijă să poarte cagule și mănuși pentru a nu lăsa niciun fel de urmă care să ducă la ei.

Până în prezent, aceștia au refuzat să-și recunoască faptele, chiar dacă le-a fost adus la cunoștință faptul că există mai multe probe și interceptări telefonice.

Nicușor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare