Inițializează o căutare

SAMGPL

Un bătrânel de 80 de ani ne-a arătat că polițiștii locali din Fetești au orbul găinilor

Un bătrân din Feteşti, în vârstă de 80 de ani, este deranjat de faptul că un vecin dintr-un cartier de blocuri a tăiat iarba şi gardul viu dintr-o zonă verde, apoi a turnat beton şi a ridicat un gard de fier, toate acestea aproape de fereastra sa, pe care o folosea pentru a-şi aerisi locuinţa.

Pentru a-şi face dreptate, pensionarul a apelat la toate instituţiile publice care l-ar putea ajuta în acest sens însă Poliţia Locală a municipiului Feteşti, despre care noi am scris multe, pare să muşamalizeze speţa bătrânului.

Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat Feteşti – DADP – l-a somat pe Tudor Vasile – persoana care a ridicat gardul respectiv – să desfiinţeze împrejmuirea făcută pe domeniul public. Acesta a refuzat să se conformeze cererii impuse de DADP, instituţia fiind obligată să trimită către Poliţia Locală Feteşti o adresă prin care a cerut sancţionarea lui Tudor Vasile, conform legii.

Inclusiv Poliţia Municipiului Feteşti i-a dat dreptate pensionarului nemulţumit şi l-a îndrumat pe acesta, pentru a rezolva problema, tot către Poliţia Locală.

Poliţia Locală din Feteşti are orbul găinilor


Chiar dacă toate instituţiile anterior menţionate i-au dat dreptate bătrânului, Poliţia Locală i-a transmis bătrânului că speţa sesizată de dumnealui „nu se confirmă”.

Evident, este ceva necurat la mijloc, ţinând cont de faptul că în acea perioadă, şeful Poliţiei Locale era Dunduc Ciprian, pe „mandatul” căruia s-au întâmplat multe lucruri nu tocmai legale. Cele relatate de noi sunt şi de competenţa Direcţiei Generale Anticorupţie, iar faptele sunt uşor de demonstrat. Dacă a reuşit acest lucru un bătrânel de 80 de ani, pentru ofiţerii DGA Ialomiţa este floare la ureche...

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare