Inițializează o căutare

SAMGPL

Secția de poliție din Stelnica a fost preluată de un polițist-model

Recent, vă aduceam la cunoştinţă cazul poliţistului-şpăgar Ivanciu Siminel care a fost obligat să iasă la pensie – cel mai probabil pentru faptul că mulţi superiori s-au săturat să-i tolereze activităţile pe lângă lege.

În locul lui Siminel, ca şef de secţie la Stelnica a fost numit Gheorghe Postole (foto), fost ofiţer judiciarist – printre cei mai buni de la Feteşti. Comparativ cu poliţistul-şpăgar, noul şef de secţie este foarte bine văzut în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, până acum având oferte să plece ca şef de serviciu atât la judeţ, cât şi la Bucureşti.

Potrivit surselor noastre, Gheorghe Postole a început deja să-i pună la punct – adică la muncă – pe subordonaţi, schimbarea observându-se după doar câteva zile de la preluarea şefiei la secţia din Stelnica.

Mai mult decât atât, după doar trei zile de lucru, Postole a capturat şase indivizi care făcuseră braconaj şi transportau peşte interzis în zona comunei Vlădeni. Acesta le-a întocmit braconierilor dosare penale şi – credem noi – nu va dura mult până vor fi şi pedepsiţi. Spunem asta pentru că, în cariera sa de poliţist de până acum, Postole a întocmit doar dosare penale finalizate cu condamnări în instanţă.

Noi îi urăm succes noului şef de secţie şi ne dorim ca în fiecare post de poliţie din judeţ să existe profesionişti precum Postole.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare