Inițializează o căutare

SAMGPL

PSD contestă numirea Toniţei Manea în funcţia de subprefect

Vinerea trecută, social-democraţii au organizat o conferinţă de presă în care a fost prezentat programul pentru sănătate propus de PSD.

Cel mai important obiectiv pe care şi-l propun pesediştii este ca până în 2020 să fie construit un spital republican cu peste 2.500 de paturi şi o suprafaţă de 60 – 80 de hectare, cu finanţare prin decontarea a 750 de euro pe zi, pe pat utilizat, pe modelul clinicii vieneze AKH. Investiţiile la acest capitol sunt estimate, pentru următorii patru ani, la aproximativ 5 miliarde de euro, din care 3,5 miliarde euro prin fondul suveran de dezvoltare şi investiţii, 300 milioane de euro din fonduri europene – programul operaţional – şi 800 milioane de euro de la bugetul de stat.

Social-democraţii şi-au mai arătat nemulţumirea în legătură cu numirea noului subprefect, Toniţa Manea, soţia candidatului PNL la Senat, Gigi Manea.

„Aş vrea să ştiu şi eu – şi am făcut o interpelare în acest sens în parlament – ce a avut la bază această decizie. Discutăm despre soţul candidat şi despre soţia care organizează alegerile. Despre ce vorbim? Dacă era de la PSD, intriga pe toată lumea”, a spus senatorul Marian Pavel în cadrul conferinţei de presă.

„Oare ar fi normal ca a doua funcţie publică în ierarhia aparatului prefectural să fie deţinută de ruda unui candidat în condiţiile în care instituţia prefectului se ocupă de buna desfăşurare a alegerilor!”, a completat şi preşedintele PSD Ialomiţa, deputatul Marian Neacşu.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare