Inițializează o căutare

SAMGPL

Poliţistului-şpăgar Ivanciu Siminel i s-a cerut să iasă la pensie

La începutul acestei luni, ofiţerul de poliţie Ivanciu Siminel a ieşit la pensie. În ultima perioadă, acesta a lucrat în cadrul Secţiei de poliţie rurală din Stelnica. După cum am mai scris şi după cum multă lume ştie, Ivanciu îşi exercita atribuţiile de serviciu după bunul plac şi – culmea – de cele mai multe ori, împotriva legii.

În urmă cu ani de zile, Siminel a fost surprins de ofiţerii DGA în timp ce încasa o şpagă în dolari, pe Autostrada Soarelui.

Din acel moment, ofiţerul proaspăt pensionat n-a mai avut dreptul să lucreze în cadrul Biroului Circulaţie mulţi ani.

Cumnatul la nevoie se cunoaşte

Probabil – cum şi noi ne întrebăm – vă întrebaţi şi voi: cum de a mai lucrat în poliţie până acum? Simplu! La baza tolerării acestor fenomene s-a aflat cumnatul său, chestorul Popa din cadrul MAI.

Acum doi ani de zile, Ivanciu a făcut o cercetare la faţa locului, în cazul unui accident produs de un fost subofiţer de poliţie, Maravela Ionuţ, aflat în rezervă. În urma accidentului, acesta (n.r. Maravela Ionuţ) a ucis din imprudenţă o persoană din comuna Făcăeni. Atunci, Ivanciu a făcut dosarul cu numele altei persoane, motiv pentru care acestuia i s-a grăbit ieşirea la pensie, dosarul respectiv aflându-se în curs de cercetare.

De asemenea, de acum fostul poliţist Siminel se află în relaţii de duşmănie şi cu omul de afaceri Nicu Pericli, candidatul PMP la Camera Deputaţilor, acesta făcându-i fostului ofiţer zeci de plângeri pentru perturbarea activităţii. Însă, coruptul nostru a fost protejat din umbră.

Referitor la conflictele lui Ivanciu, să menţionăm că acesta a mai ameninţat şi un afacerist din Stelnica – pe Chirea Bădiţă – spunându-i acestuia că îi va aresta copilul. Ameninţarea a fost făcută în timp ce fostul ofiţer se afla în centrul municipiului Feteşti, în timpul său liber, cu zece martori de faţă – de unde deducem că acestuia nu îi păsa absolut deloc de posibilele consecinţe.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare