Inițializează o căutare

SAMGPL

Oraşul Ţăndărei are viceprimar de la Partidul Ialomiţenilor

Joi, 27 octombrie 2016, consilierii locali din Ţăndărei au ales prin vot secret noul viceprimar al oraşului. Pentru funcţia de viceprimar al oraşului Ţăndărei au fost făcute trei propuneri. Prima dintre ele a fost Marin Popa de la ALDE, susţinut de PSD, Laurenţiu Balea din partea PSRO şi Lucian Achimaş din partea Partidului Ialomiţenilor. Fostul viceprimar Popa a primit din partea consilierilor locali 5 voturi, Balea a primit două voturi, iar Lucian Achimaş a primit 10 voturi.

Fost membru PDL, Lucian Achimaş este unul dintre fondatorii Partidului Ialomiţenilor. La începutul lunii februarie a.c., Achimaş şi încă 2 ialomiţeni (Vlăsceanu Constantin din Slobozia şi de Costel Dumitrache din Urziceni) s-au adresat Tribunalului Bucureşti cu o cerere pentru înfiinţarea Partidului Ialomiţenilor. Pentru cei care nu ştiu, acest partid trebuia să devină o alternativă a foştilor pedelişti la PNL, şi chiar a unora dintre primari la partidele de pe actuala scenă politică. Pentru că o parte dintre primarii PDL au fost nemulţumiţi de înlocuirea primarului comunei Bucu, Nelu Drăguşin, cu deputatul Tinel Gheorghe în funcţia de co-preşedinte al PNL Ialomiţa, anunţaseră în urmă cu ceva vreme că vor candida din partea Partidului Ialomiţenilor, care devenise un fel de sperietoare pentru actuala conducere a liberalilor locali. Chiar Tinel fusese întrebat în câteva conferinţe de presă dacă este îngrijorat de înfiinţarea acestui partid. Co-preşedintele PNL Ialomiţa răspundea sarcastic de fiecare dată că nu-i pasă de PIPI. Iniţiatorii acestui proiect politic aveau la un moment dat intenţia de a-i da denumirea de Partidul Independenţilor, dar, iată, la instanţă au ajuns cu denumirea de Partidului Ialomiţenilor.

Revenind la Achimaş, acesta a mai deţinut funcţia de consilier local la Ţăndărei în urmă cu două mandate, iar acum este unul dintre cei doi membri PI cu funcţie de conducere.

Sorin Duţu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare