Inițializează o căutare

SAMGPL

Latifundiarul Viorel Nica, prădat de hoți

Recent, scriam despre o grupare infracţională care se ocupă cu furtul de substanţe chimice utilizate la culturile agricole. Această grupare acţionează atât pe raza judeţului Ialomiţa, cât şi pe raza altor judeţe limitrofe.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, infractorii au spart un depozit al firmei Agrichim din Movila, societatea comercială a latifundiarului Viorel Nica. Aceştia au reuşit să sustragă substanţe în valoare de 35.000 lei. Atunci, furtul a fost constatat abia dimineaţa.

Într-o altă noapte, aceiaşi indivizi s-au întors la locul faptei, au spart lacătele, iar în momentul în care au reuşit să pătrundă în magazie au fost surprinşi de agentul de pază care a alarmat imediat Poliţia Municipiului Feteşti. Cu toate că poliţiştii au ajuns într-un timp foarte scurt la locul faptei, infractorii se făcuseră deja nevăzuţi.

Surse neoficiale ne-au spus că gruparea infracţională ar fi constituită din 5 membri cu multe fapte penale la activ, toţi din Slobozia. Cel mai probabil, autorităţile sunt pe urmele lor şi ne aşteptăm ca aceştia să fie prinşi cât de curând.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare