Inițializează o căutare

SAMGPL

Jandarmul exhibiţionist rămâne nepedepsit. Corpul de control al IGJR a efectuat verificări de pomană

Nu cu mult timp în urmă, relatam despre o întâmplare care a avut loc în Feteşti, când un jandarm, aflat în timpul liber, le-a arătat partea dorsală unor poliţişti comunitari. Jandarmul exhibiţionist lucrează la Grupa Cercetare-Documentare, un fel de Doi Ş’un Sfert al Jandarmeriei.

Ce-i drept, în urmă cu ceva timp, un corp de control al IGJR a efectuat verificări în acest sens, dar – credem noi – au fost doar de ochii lumii, rezultatul fiind unul nul. Poliţiştii comunitari nu au recunoscut nimic, unul dintre comunitari refuzând să spună adevărul de frica repercusiunilor.

Şefii comunitarilor i-ar fi chemat pe cei doi agenţi şi le-ar fi spus că jandarmul lucrează la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Ialomiţa şi în cazul în care vor declara ceva în defavoarea acestuia, vor avea probleme. De frică să nu-şi piardă locul de muncă, cei doi comunitari n-au povestit nimic despre cele întâmplate.

Jandarmul exhibiţionist lucrează la Grupa Cercetare-Documentare, un fel de Doi Ş’un Sfert al Jandarmeriei. Acesta creează probleme pe bandă rulantă însă, după cum ne-au spus mai mulţi colegi de-ai exhibiţionistului, un ofiţer de la Feteşti îşi repară maşina la service-ul auto al jandarmului. Ba chiar i se face şi plinul de motorină, gratuit, acesta fiind motivul pentru care toate faptele sunt tolerate.

Le sugerăm celor de IGJR să efectueze un control mai amănunţit la IJJ Ialomiţa – cu siguranţă vor avea mult de lucru, dar şi multe de aflat!

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare