Inițializează o căutare

SAMGPL

Grupare infracţională specializată în furtul de substanţe, destructurată de poliţişti

Înainte de începerea iernii, fermierii îşi depozitează, în magaziile proprii, erbicidele şi insecticidele. Aceste tratamente sunt foarte scumpe, iar pentru hoţi sunt o adevărată afacere.

Afacerişti portughezi, prădaţi de hoţi


Acum aproximativ două săptămâni, o grupare infracţională specializată în furtul de substanţe chimice a acţionat în Balta Ialomiţei, într-o zonă în care deţin teren câţiva afacerişti din Portugalia.

Pe timp de noapte, hoţii au spart lacătele unei magazii în care au intrat cu o autoutilitară înmatriculată în Anglia, pe care au încărcat-o cu tratamente agricole în valoare de 200.000 lei, apoi s-au făcut nevăzuţi. În noaptea cu pricina, în incintă se aflau şi paznici, însă aceştia au declarat că nu au văzut nici o mişcare.

A doua încercare a dat greş

În urmă cu o săptămână, gruparea a încercat, din nou, să dea iama într-o fermă din apropierea comunei Vlădeni, dar se pare că poliţiştii au fost pe fază – ne-au spus surse din rândul fermierilor. Agenţii de poliţie ar fi tras câteva focuri de armă, reuşind astfel să-i prindă pe infractori, însă aceştia nu aveau asupra lor nici un bun furat.

În momentul de faţă se fac cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. Gruparea nu a vrut să declare absolut nimic în legătură cu furtul din Balta Ialomiţei.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare