Inițializează o căutare

SAMGPL

CJI s-a pregătit pentru zăpezile care vor urma

Chiar dacă vremea de afară nu pare să prevestească vreo ninsoare puternică, Consiliul Judeţean Ialomiţa susţine că s-a pregătit deja pentru eventualele ninsori puternice.

„Cu privire la acest aspect, pot să vă informez că, în acest moment, Consiliul Judeţean Ialomiţa a încheiat un contract pentru deszăpezirea din acest an. Este un acord cadru pentru 3 ani de zile. Zilele trecute, un reprezentant al Consiliului Judeţean a fost să verifice dacă societatea care a câştigat contractul are în stoc materiale pentru a interveni în orice moment. La această dată, vă putem spune că sumele prevăzute pentru deszăpezirea din iarna 2016-2017, în viziunea noastră, sunt suficiente”, a declarat Victor Moraru, preşedintele CJI, pentru Jurnalul de Ialomiţa.

Potrivit informaţiilor furnizate, Oyl Holding se va ocupa de înlăturarea zăpezii de pe 507 km de drumuri judeţene din Ialomiţa.

Pe raza judeţului vor exista trei baze fixe pentru deszăpezire – Urziceni, Slobozia şi Ţăndărei – şi alte patru puncte de sprijin – Axintele, Răduleşti, Colelia şi Maia.

Iniţial, sunt prevăzute 19 utilaje – autofreze, autogredere, excavatoare cu încărcare frontală, tractoare cu lamă şi buldoexcavatoare. În cazul în care vremea o va impune, necesarul de utilaje se poate suplimenta cu încă 29.

Şi în cadrul Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Ialomiţa există câteva utilaje care, în caz de nevoie, vor fi puse la dispoziţie.

„Sunt în stadiul de a fi reparate 5 freze, pe care dorim să le punem la dispoziţia Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în cazul care starea vremi o va cere”, a mai declarat Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare