Inițializează o căutare

SAMGPL

Cazul beizadelei din Fetești, mușamalizat un pic

Recent, vă informam că în municipiul Feteşti, fiul unui afacerist local, Popescu Silviu Claudiu, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Chiar dacă un echipaj de poliţie l-a somat să oprească, tânărul Popescu Silviu a încercat să scape de oamenii legii, însă, în timp ce era urmărit, acesta a acroşat o autoutilitară oprită pe marginea părţii carosabile, la intrarea într-o proprietate privată.

Tamponarea radarului, neraportată de poliţiştii feteşteni?

Conform unor surse neoficiale, în afară de accidentul anterior amintit, fiul afaceristului a acroşat şi autoutilitara radar a Poliţiei Feteşti, tot în încercarea de a scăpa de poliţişti.

Totuşi, în raportul întocmit de IPJ nu se precizează nimic despre vreun autovehicul avariat al Poliţiei Române, motiv pentru care tindem să credem că poliţistului care a constatat incidentul i-a fost poate ruşine – poate frică – de tatăl tânărului teribilist – afaceristul Marian Popescu.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare