Inițializează o căutare

SAMGPL

Cătălin Berenghi, legionarul anti-moschee, candidat din partea PRM în Ialomiţa

Partidul România Mare are, în Ialomiţa, un candidat destul de cunoscut la nivel naţional şi anume Cătălin Berenghi, controversatul „inamic” al moscheilor.

La jumătatea anului 2015, guvernul de atunci anunţa că va pune la dispoziţie un teren pe care va fi construită o moschee, în Capitală. Actualul PRM-ist, împreună cu prietenii săi au recurs la tot felul de mijloace pentru a împiedica ridicarea lăcaşului de cult musulman.

Acesta a plimbat o ceată de purcei vopsiţi în tricolor pe terenul pe care urma să fie ridicată moscheea, apoi a îngropat alţi doi purcei, pe acelaşi teren, în ideea de a „spurca” zona. După asta, a ridicat o cruce ortodoxă adusă din Moldova şi a sfinţit locaţia conform obiceiurilor creştineşti.

Considerând că este un vector de imagine bun pentru o parte a electoratului, se pare că cei de la PRM au decis să-l trimită să candideze în Ialomiţa, judeţul nostru fiind, probabil, singurul în care Berenghi putea ajunge cap de listă.

Berenghi Cătălin-Ioan se află pe prima poziţie pe lista pentru Senat, a celor de la PRM Ialomiţa însă, din nefericire pentru el, s-ar putea să nu intre în cursa electorală şi asta din cauza contestaţiei candidaturii sale şi a colegilor săi, făcută de Jipescu Victoria, candidata PRU din judeţ, la Tribunalul Ialomiţa.

Se pare că situaţia de la centru a PRM-iştilor este neclară, preşedintele statutar al partidului fiind şi acum defunctul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele interimar nefiind înregistrat în registrul partidelor politice.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare