Inițializează o căutare

SAMGPL

Care mai este situaţia la celebra parcare subterană? Încep lucrările de interior!

Nu s-a mai scris de ceva vreme despre interminabila parcare subterană – probabil pentru că lucrurile au început să se mişte cât de cât şi, dacă n-ai ce scrie de rău, ca să prindă la electorat, mai bine nu scrii.

Totuşi, credem că mai important pentru cititori este să afle stadiul lucrărilor, nu să citească despre opinii puerile ale opoziţiei şi fel de fel de idei dubioase cu privire la managementul proiectului.

În afară de gestionarea defectuasă făcută de fosta administraţie locală, una dintre probleme ar fi fost şi slaba activitate a constructorului.

La un moment dat, primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu, se gândea să reziliezecontractul cu firma care a câştigat licitaţia. Însă, s-au gândit şi ei că n-ar fi o idee bună să piardă câteva luni, organizând o altă licitaţie şi, mai mult decât atât, să existe riscul ca un constructor leneş să obţină lucrarea. Pe scurt, s-au gândit că n-ar fi indicat să irite populaţia mai mult decât au iritat-o până acum.

Potrivit administratorului public al municipiului Slobozia, Puia Gheorghe, primăria nu intenţionează să rezilieze contractul cu actualul constructor, condiţia fiind să se păstreze actualul ritm de lucru: „Deocamdată, nu se pune problema, continuăm lucrările! Săptămâna viitoare se va turna ultima parte a planşeului. Deja s-au definitivat şi în zona Agora rigolele de pe margine, care colectează apa şi se va începe placarea Pieţei Revoluţiei. Prin urmare, nu se pune problema să reziliem contractul; este în discuţie speţa, dacă nu se păstrează ritmul, atunci se va rezilia.

După ce termină hidroizolaţia, încep lucrările de interior – finisaje, instalaţii termice, instalaţii electrice, instalaţii de ventilaţie, montarea lifturilor. Sunt multe de făcut, vor fi grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilităţi...

Despre circulaţie... asta în funcţie de cei care se ocupă de conducta de apă. Oricum, până la data de 1 decembrie vor fi disponibile toate cele patru benzi de circulaţie.”

Sperăm şi noi.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare