Inițializează o căutare

SAMGPL

Beizadeaua unui afacerist din Feteşti, arestat pentru că a condus băut, fără permis şi a lovit o maşină de poliţie

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Feteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

În fapt, duminică, 30 octombrie a.c., în jurul orei 05.00, în timp ce poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar, pentru oprirea unui autoturism care circula pe raza localităţii cu o viteză ce depăşea limitele legale, prevăzute de legislaţia în vigoare.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceştia din urmă au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, care, la scurt timp, a acroşat o autoutilitară oprită pe marginea părţii carosabile, în faţa unei locuinţe. De asemenea, potrivit unor surse neoficiale, tânărul ar fi acroşat şi o autospecială a Poliţiei Române în încercarea sa de a scăpa de oamenii legii.

La scurt timp, poliţiştii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani, pe numele de Popescu Eduard Alin, din municipiul Feteşti, care nu deţinea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule şi care consumase anterior băuturi alcoolice.

Şoferul a fost testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la cea mai apropiată unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De menţionat că amatorul de senzaţii tari în spatele volanului este fiul unui cunoscut om de afaceri din Feteşti.

Luni, 31 octombrie a.c., cel în cauză a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii feteşteni au admis solicitarea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a tânărului.

Redactor Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare