Inițializează o căutare

SAMGPL

Avem primele rezultate în cazul accidentului provocat de un jandarm

În urmă cu ceva vreme, un autoturism Logan care aparţine jandarmeriei ialomiţene a fost implicat într-un accident în timp ce ieşea din incinta unităţii din Feteşti. Astfel, între şoferul Loganului jandarmeriei şi o conducătoare auto s-a produs o tamponare în urma căreia ambele autoturisme au fost serios avariate. Loganul înmatriculat cu MAI era condus de un subofiţer de la serviciul de informaţii al jandarmeriei, discreta Grupă de Cercetare şi Documentare. Din primele verificări, a rezultat faptul că vinovată ar fi femeia.

Surse neoficiale ne-au relatat faptul că, după mai multe cercetări, subofiţerul ar fi putut evita cu uşurinţă tamponarea, însă a fost împiedicat de foliile negre aplicate pe geamurile din faţă ale autovehiculului MAI. Din cauza lor, acesta n-a avut o vizibilitate tocmai bună şi drept urmare, nu a văzut maşina care se apropia.

Foliile negre, aplicate fără autorizaţie

Potrivit aceloraşi surse neoficiale, foliile fumurii ar fi fost aplicate la un service auto neatuorizat care ar aparţine jandarmului exhibiţionist de la aceeaşi obscură Grupă de Cercetare-Documentare, un fel de Doi Ş’un Sfert al Jandarmeriei. Despre situaţia acestuia v-am povestit în mai multe articole de-a lungul timpului, acestuia plăcându-i şi să fie „vedetă“, şi să încalce legea.

Sperăm ca, de această dată, să se constituie o nouă comisie de control la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi să facă verificări ceva mai amănunţite. Cu siguranţă vor avea de aflat mai multe decât noi.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare