Inițializează o căutare

SAMGPL

Un preot din Fetești a strâns o avere fabuloasă în urma favorurilor politice

Odată cu plecarea de la conducerea Primăriei Feteşti a fostului primar Gheorghe Catrinoiu, foarte multe voci din cadrul Bisericii au început să-şi aducă aminte de favorurile pe care fostul primar le făcea purtătorilor de sutane. Mai toată lumea ştia că preotul din Cartierul Colonişti susţinea sub orice formă campaniile electorale ale primarului. Drept răsplată, fiul preotului a primit diferite funcţii în cadrul proiectelor cu fonduri europene. Aceste aspecte ne-au fost semnalate şi de rudele unei persoane care a vândut preotului un teren pe care acesta şi-a construit o casă. Însă, pentru a avea o casă mai impunătoare, preotul a construit o parte din casă pe terenul vecin pentru care nu are nici un fel de document.

Cu alte cuvinte, preotul şi-a construit o casă fără să deţină autorizaţie de construire. Tot prin favoruri sau trocuri politice, preotul mai deţine şi câteva grajduri pe care le-a obţinut în moduri foarte dubioase. Acesta le spunea celor care-l întrebau de ce a cumpărat acele grajduri că vrea să se ocupe de creşterea caprelor.

Revenind la averea dobândită de preotul din Cartierul Colonişti, aceasta nu putea fi trecută cu vederea nici de „colegii de breaslă“. O parte dintre preoţii feteşteni spun că acesta ar trebui să se ocupe de cele bisericeşti şi să nu se mai implice în viaţa politică deoarece imaginea bisericii nu trebuie pătată prin fel de fel de jocuri.

De menţionat faptul că, după schimbarea primarului, preotul cu pricina a trecut de partea noului primar, astfel că ne aşteptăm ca averea sa să continue să crească.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare