Inițializează o căutare

SAMGPL

PRU Ialomița propune ca și candidat pentru senat un fost agent de poliție

Partidul România Unită filiala Ialomiţa s-a grăbit să ia startul la alegerile parlamentare şi a fost primul partid din judeţ care a depus dosarele candidaţilor. Evenimentul a avut loc vineri, 21 octombrie, la Biroul Electoral Judeţean.

Dacă în ceea ce priveşte candidaţii pentru Camera Deputaţilor am văzut că PRU a propus alegătorilor un fost jandarm, în persoana fostului inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, Nicolae Parepa, pentru lista de la Senat, partidul lui Bogdan Diaconu propune un fost poliţist. Este vorba despre fostul agent de poliţie Spircu Nicolae din cadrul IPJ Ialomiţa, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie Ialomiţa. Pentru a putea candida, Spircu şi-a dat demisia din cadrul Poliţiei Române în luna septembrie, iar acum este unul dintre candidaţii PRU pentru funcţia de senator. De menţionat faptul că, asemenea lui Parepa, Spircu ocupă poziţia a doua pe lista pentru Senat, primul loc fiind ocupat de Alexandru Andrei.

Trebuie menţionat faptul că pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, PRU Ialomiţa şi-a propus obiective îndrăzneţe, care, în opinia noastră, vor fi imposibil de realizat. Mai exact, filiala judeţeană a partidului condus de Bogdan Diaconu îşi propune ca la alegerile parlamentare să obţină două mandate de deputat şi unul de senator. Poate altfel de mandate....

Cătălin Frangulea


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare